c
mooi en waardig afscheid

Register Executeur

Afwikkelen van uw erfenis, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

OVER REB ADVIES

Petra de Lange

Afscheid nemen van een dierbare is al emotioneel genoeg. Uit persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoe lastig het is om in deze hectische en emotionele tijd juiste beslissingen te nemen. `Juist ook omdat men vaak kwetsbaarder is.  Ondersteuning bij de materie waarmee men niet dagelijks te maken heeft, kan heel ontlastend werken en een gevoel van rust geven. Het is dan fijn om één vast aanspreekpunt te hebben. Vaak hoor ik ”wat fijn dat ik daar niet aan hoef te denken”, “het geeft rust binnen de familie dat we dit niet zelf hoeven te doen”.

Met mijn jarenlange ervaring kiest u voor een onafhankelijke, persoonlijke, menselijk aanpak waarbij u centraal staat. Waar nodig schakel ik met een netwerk van ervaren specialisten. Ik zorg voor de voorbereiding tot aan de afwikkeling van levenstestamenten tot afwikkeling van complexe nalatenschappen. Dit strekt van juridische, administratieve en fiscale zaken tot aan praktische zaken. Uiteraard alles in overleg en met volledige transparantie. Via het digitale persoonlijke nalatenschapsdossier blijft u 24 uur per dag volledig op de hoogte.

Door mijn professionele achtergrond van ruim 25 jaar in de financiële sector, weet ik als geen ander hoe belangrijk financiën zijn maar ook juist hoe zwaar emoties wegen bij het nemen van belangrijke beslissingen op dit gebied. Mijn klanten vinden het vooral prettig dat ik mijn zakelijke achtergrond combineer met mijn menselijke factor.

Ik maak graag kennis met u. Bel me op +31 6 184 584 44 of neem contact op via het contactformulier en ik reageer binnen één werkdag.

Bedrijfsgegevens

REB Advies
Antoon der Kinderenlaan 19
5212 AB ‘s-Hertogenbosch

1 + 6 =

?

Bedrijfsgegevens

REB Advies

A der Kinderenlaan 19
5212 AB Den Bosch

KvK: 80159001

BTW nr: NL002766409B61

+ 31 6 184 584 44
info@rebadvies.nl